tontonpeio a écrit :
Hello everybody,
Nu šeit ir tas, ko man darīt, vēl nav. Vai jūs varētu man pateikt, tikai tad, ja uz šo brīdi es neesmu stulba un ko es varētu uzlabot.
Sākotnēji man ir 8 * 333 un pārbaudīt Molo es pavadīju a 8 * 350 MHz. I touch nekas cits (Ni par DRAM vai biežums PCIe, 2, kas visi ir noteikts, lai auto uz šo brīdi). Ņemot uzskatīta par dažādām tēmām, kas jānosaka PCIe uz 101MHz, es mēģinājis bet nekādi atsāknēšana, kad tā bija 101, tad es pa kreisi uz auto, un tā darbojas. Attiecībā uz DRAM, man ir izvēle starp sevi, 500MHz, 667MHz un 800MHz. Es atvaļinājumā auto, jo es nevēlos mainās pārāk daudz lietas. Koriģē 4:3 (FSB: DRAM), DRAM pašlaik ir 262,5, jo tas automātiski pielāgo saskaņā ar FSB. Ar DDR2 667MHz Es pieņemsim, ka to biežums RAM var palielināt līdz 333MHz tādējādi saglabājot 4:3 ratio ļautu man aiziet līdz FSB = 444MHz (ja es sapratu, viss).
Līdz ar to uz šo brīdi ir 8 * 350 un ekspluatācijas OCCT par pusstundu viss ir naudassodu (temp darbu).
Viena lieta joprojām aicina mani. Tā kā BIOS no maniem CM (kas ir dienā), es nevaru pielāgot vCore. BIOS stāsta man konstantas vērtības 1.386V. Ja es vadītu CPUz, tas stāsta man mainīgā vērtība, kas svārstās starp 1.36V un 1,39 V. Tas pats, ja es veicu testa OCCT, vCore vērtība nav konstante (tas ir vairāk atbild par zemu idle). Es vēlos, lai precizētu, ka, pirms sākat manas manips, tā pati parādība notiek (mainīt no vCore par cpuz). Vai šis ir liela problēma? Es arī atzīmēja, ka vērtība 12V ir diezgan tālu (man 13V), bet par BIOS tas dod man konstantas vērtības 12.35V. Ja jums ir sniegt man paskaidrojumus par šo parādību, tās ir welcome.
Tas ir brīdis ir tas, ka es varu turpina pieaugt vērtības, FSB (vienlaikus kontrolējot temperatūra), zinot, ka es nevaru pielāgot vērtība vCore (tas, šķiet, pielāgot automātiski). Vai es varu atstāt PCIe biežums, kā arī DRAM, kas atrodas automobilī?
|